Chiftele de conopida


Ingrediente
_

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 conopida,
2 oua,
3-4 linguri pline bine, pesmet,
1 lingura patrunjel verde, tocat,
1/2 lingurita usturoi uscat din rasnita,
piper, sare dupa gust,
ulei pentru prajit.
Mod de preparare:
Curatati conopida frunze, scoateti buchetelele de pe cotor, o spalati si o puneti la fiert in apa cu un praf de sare. Cand buchetelele sau inmuiat putin, le scurgeti de apa, si le lasati la racorit, apoi le pisati grob. Adaugati ouale, sarea, piperul, patrunjelul, usturoiul uscat si pesmetul, si framantati bine.
Lasati maglavaisul sa traga, sa se umfle pesmetul, apoi mai framantati putin inca o data. Formati chiftelele. Le prajiti in ulei incins pe ambele parti, si le scoateti la scurs pe o hartie absorbanta.

Lasă un răspuns