Friptura de gaina


Ingrediente
_

Mod de preparare:

Ingrediente:
900 g carne de gaina,
40 g faina,
20 g usturoi,
60 g bulion,
5 g boia de ardei,
9 g piper,
100 ml ulei Unisol,
150 g ceapa,
200 ml vin alb,
150 g rosii,
3 g cimbru, sare.
Mod de preparare:
Cureti gaina, o speli, o transezi, o sarezi, dai carnea prin faina si o prajesti in ulei Unisol bine incins, alaturi de ceapa taiata in rondele si usturoiul tocat marunt.
Adaugi bulionul desfacut cu vin, piperul, cimbrul, boiaua de ardei si sarea. Adaugi apoi feliile de rosii (fara pielite si samburi) si le mai lasi sa dea intr-un clocot mic, timp de 20 de minute sau le poti pune intr-un vas care merge la cuptor, unde le mai lasi circa 50 de minute.

Lasă un răspuns