Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste informatiile! (X)

»
 
»
Macaroane cu carne

Macaroane cu carne

Ingrediente
Anunturi Google

Mod de preparare:

Ingrediente:
300 g macaroane
300 g carne tocata
1 ou
2 cepe
50 ml ulei
50 g unt
100 ml sos de rosii
verdeata tocata
piper macinat
sare

Mod de preparare:
Se pun macaroanele in apa clocotita si se fierb timp de 20 de minute. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg bine.
Carnea tocata se caleste cu doua cepe tocate marunt si o cescuta de ulei. Cand carnea nu mai are sos, se ia cratita de pe foc, se adauga oul, se sareaza si se pipereaza amestecul, se pune verdeata tocata si se amesteca bine.
Intr-o forma unsa cu unt, se pun macaroanele amestecate cu carnea astfel pregatita, se introduce forma in cuptorul incins si se lasa jumatate de ora. Se acopera mancarea cu sosul de rosii, se mai tine in cuptor cateva minute, apoi se stinge focul.
Mancarea se serveste calda.

Macaroane cu carne


Reteta scrisa de Alina Magdalena / 9.04.2011

S-ar putea sa iti mai placa si urmatoarele retete:

retete
Contact Termeni si conditii
Copyright © 2010 - 2014 · retete-sanatoase.ro · Toate drepturile rezervate. · Postari
Mergi sus