Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste informatiile! (X)

»
 
»
Pasca moldoveneasca cu branza de vaci

Pasca moldoveneasca cu branza de vaci

Ingrediente
Anunturi Google

Mod de preparare:

Ingrediente pentru aluat:
750 g margarina,
120 g faina,
70 g zahar,
2 galbenusuri.
Ingrediente pentru umplutura:
1 kg branza de vaci,
100 g unt,
9 galbenusuri,
200 g smantana,
200 g zahar,
150 g stafide,
2-3 linguri faina,
2 plicuri zahar vanilat,
1 esenta de vanilie,
sare.
Mod de preparare aluat:
Freci galbenusurile cu zaharul, adaugi margarina, apoi faina si framanti un aluat omogen.
Mod de preparare crema:
Pasezi branza de vaci si o freci cu untul. Adaugi 8 galbenusuri, smantana, zaharul, faina, zaharul vanilat, esenta de vanilie, stafidele, un praf de sare si omogenizezi compozitia. Intinzi din 2/3 parti din aluat o foaie subtire pe care o asezi intr-o forma de tort unsa cu unt. Din aluatul ramas, faci un colacel pe care il asezi de jur-imprejurul foii in tava. Torni crema peste aluatul din tava, o ungi cu galbenusul batut si dai pasca la cuptor pentru 30 de minute. Pui aluatul in tava si torni deasupra crema.

Pasca moldoveneasca cu branza de vaci


Reteta scrisa de Anda Marinescu / 23.04.2011

S-ar putea sa iti mai placa si urmatoarele retete:

retete
Contact Termeni si conditii
Copyright © 2010 - 2014 · retete-sanatoase.ro · Toate drepturile rezervate. · Postari
Mergi sus