Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste informatiile! (X)

»
 
»
Prajitura Coco-Mac

Prajitura Coco-Mac

Ingrediente
Anunturi Google

Mod de preparare:

Pt primul Blat:

8 albusuri

200 gr zahar

2 linguri faina

1 praf de copt

50 gr mac

150 nuca de cocos

Se incepe prin baterea a celor 8 albusuri de ou se bat bine cu 200 gr de zahar dupa care se adauga 2 linguri da faina amestecat cu un praf de copt,50 gr mac si 150 gr de nuca de cocos.

Cind este batuta se toarna in tava peste o hirtie de copt sau in cazul in care nu aveti tava sa fie unsa bine si tapetata.Eu va recomand hirtia deoarce se lipeste macul si pt evitare hirtia vine foarte usor jos cind o scoti.

Al doilea blat:

3 ou

6 de zahar

3 linguri de apa

6 linguri de faina

Separam albusul pe care il batem spuma tare( ca pt bezea) adaugam zaharul ,batem incontinuarie adaugam pe rind fiecare galbenus urmat de fiarcare lingura de apa.

Oprim mixarea si adaugam faina amestecam usor de sus in jos cu o lingura ca sa prinda bule de aer spuma .Dupa care o punem in tava la fel pregatita ca si pt blatul celalalt.

Totul se coace la 170° C cuptor electric sau pe gaz la 150°C cuptorul find deja incalzit in prealabil.

Crema

8 galbenuri(cele oprite de la primul blat)

300 gr de zahar

2 lingurite de nesscafe

150 ml lapte

Toate se fierb pe aburi pina se ingroase bine ,se lasa la racit dupa care se amesteca cu

300 gr de unt sau rama.Deasupra se orneaza cu ciocolata rasa.
Si o poza de aproape.

Prajitura Coco-Mac


Reteta scrisa de Marillena Iovita / 16.03.2011

S-ar putea sa iti mai placa si urmatoarele retete:

Etichete: ,

retete
Contact Termeni si conditii
Copyright © 2010 - 2014 · retete-sanatoase.ro · Toate drepturile rezervate. · Postari
Mergi sus