Prajitura japoneza


Ingrediente
_

Mod de preparare:

Ingrediente pentru blat:
200 g margarina,
140 g zahar,
1 praf de copt,
140 g nuca macinata,
140 g faina,
100 ml lapte,
4 oua,
150 g zahar,
un pic de sare.
Ingrediente pentru crema:
150 g unt,
150+50 g zahar pudra,
100+50 g nuca macinata,
2 linguri cacao.
Mod de preparare blat:
Freci margarina cu 140 g zahar, adaugi treptat laptele, nuca macinata, faina amestecata cu praful de copt si, la urma, albusurile batute foarte bine cu un pic de sare. Torni compozitia intr-o tava unsa bine si tapetata cu faina si o dai la cuptor la foc potrivit. Intre timp, freci galbenusurile cu 150 g zahar si pui rapid compozitia peste blat, cand acesta este copt pe jumatate. Introduci repede tava la cuptor pentru 15 minute, la foc mic.
Mod de preparare crema:
Freci untul bine cu zaharul, adaugi nuca macinata si 2 linguri de cacao. Dupa ce s-a racit blatul, intinzi crema si, deasupra, presari 50 g nuca macinata si prajita, amestecata cu 50 g zahar pudra.

Lasă un răspuns