Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste informatiile! (X)

»
 
»
Supa ardeleneasca de ardei umpluti

Supa ardeleneasca de ardei umpluti

Ingrediente
Anunturi Google

Mod de preparare:

Ingrediente:
10-12 ardei de dimensiune mijlocie,
1/2 kg carne de vita sau amestec,
200 g orez,
4 morcovi,
4 cepe,
2 linguri ulei,
250 ml suc de rosii,
sare, piper, boia,
1 legatura frunze de telina,
smantana.
Mod de preparare:
1. Alegi orezul, il speli in mai multe ape si il lasi sa se inmoaie in apa rece. Cureti ardeii, ii speli si ii lasi sa se scurga.
2. Intre timp, pregatesti umplutura. Cureti legumele ramase. Dai carnea prin masina de tocat. Razi fin un morcov, tai 2 cepe marunt si le calesti impreuna in uleiul incins.
Adaugi orezul scurs, carnea tocata si continui sa le calesti impreuna, amestecand. La sfarsit, sarezi si condimentezi umplutra dupa gust.
3. In 2 1/2 l apa, fierbi morcovii si ceapa ramase, taiate dupa preferinta. Umplii ardeii si ii pui in oala cu taietura in sus.
Le fierbi impreuna timp de 15-20 de minute, apoi adaugi bulionul, sare dupa gust si lasi sa mai dea in cateva clocote.
Presari frunze de telina fin tocate.
4. Servesti supa cu smantana si ardei iute alaturi pentru ca fiecare sa-si potriveasca gustul.

Supa ardeleneasca de ardei umpluti


Reteta scrisa de Anda Marinescu / 1.08.2011

S-ar putea sa iti mai placa si urmatoarele retete:

retete
Contact Termeni si conditii
Copyright © 2010 - 2014 · retete-sanatoase.ro · Toate drepturile rezervate. · Postari
Mergi sus