Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste informatiile! (X)

»
 
»
Tort cu trei creme de ciocolata

Tort cu trei creme de ciocolata

Ingrediente
Anunturi Google

Mod de preparare:

Blat:
6 oua
6 linguri de zahar
5 linguri faina
1 lingura cacao
1 esenta de rom
Crema:
600 ml frisca lichida
100 gr ciocolata amaruie
100 gr ciocolata cu crema de rom
100 gr ciocolata cu crema de lichior de visine
4 linguri pesmet fin

Pentru blat, se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga faina, cacaoa, se imparte in trei si se coc trei blaturi in forma rotunda.
Pentru crema, se pun pe foc cate 200 ml frisca lichida in trei vase si se adauga in fiecare cate un tip de ciocolata rupta in bucatele. Se amesteca bine pana cand se topeste ciocolata. Se lasa la racit apoi se pune la frigider pentru o ora. Se mixeaza apoi cremele pana se intaresc.
In cele cu ciocolata cu crema am adaugat cate 2 linguri de pesmet fin pentru ca nu s-au intarit destul de bine si au iesit chiar foarte bune la gust, tortul nu a fost gretos de la atata ciocolata. Puteti renunta la pesmet, dar atunci mariti cantitatea de ciocolata.
Se insiropeaza blaturile cu esenta de rom diluata cu apa si se aseaza cremele, lasand crema cu ciocolata amaruie deasupra.

Tort cu trei creme de ciocolata


Reteta scrisa de Alina Magdalena / 11.04.2011

S-ar putea sa iti mai placa si urmatoarele retete:

retete
Contact Termeni si conditii
Copyright © 2010 - 2014 · retete-sanatoase.ro · Toate drepturile rezervate. · Postari
Mergi sus