Ardei umpluti cu legume si pui


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
8 ardei de dimensiune mijlocie,
1/2 piept de pui,
300 g ciuperci,
3 cepe,
1 legatura marar,
1 legatura patrunjel,
200 g smantana,
1 morcov,
200 g branza dulce,
1-2 oua,
2 linguri ulei,
150 ml suc de rosii,
sare, piper.
Mod de preparare:
1. Cureti si speli morcovul si ciupercile. Speli pieptul de pui si il tai in cuburi foarte mici. Tai ciupercile in felii subtiri, iar morcovul il dai pe razatoare.
2. Inabusi intr-o tigaie carnea, ciupercile si morcovul, in uleiul incins cu putina apa. Adaugi ceapa, iar dupa alte cateva minute, stingi focul. Dupa ce s-au racit, le incorporezi in branza dulce impreuna cu smantana, ouale batute, verdeata tocata, sare si piper dupa gust.
3. Umpli ardeii cu amestecul si ii fierbi la foc mic, timp de 1/2 ora. Spre final pui sucul de rosii.

Lasă un răspuns