Aripi de pui fripte si crocante


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
3 aripi mari de pui
4 – 5 linguri de faina
sare,piper,cimbru, putina boia dulce,5 catei de usturoi pisati
ulei pentru prajit

Mod de preparare:
Intr-o punga de plastic se amesteca faina cu usturoiul pisat,sare,piper,cimbru,boia dulce dupa gust.
Aripile de pui spalate si sterse bine se pun in punga pe rand sau impreuna.
Punga se leaga la capat sau se tine cu mana si se agita,se plimba pana cand aripile vor fi acoperite complet de amestecul din punga.
Aripile de pui astfel „invelite” se vor praji, se vor frige in ulei incins la foc potrivit .Se va folosi ulei atat cat vor fi acoperite aripioarele noastre si astfel vor iesi aurii si crocante.Dupa prajire se vor scoate pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.

Lasă un răspuns