Baclava


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 pachet foi de patiserie,
2 cani mieji de nuca amestecate mieji de floarea soarelui. Eu am folosit migdale, nuci, alune, seminte de floarea soarelui si seminte de mac,
2 linguri de zahar brun moale,
1 / 4 ceasca de margarina, topita,
Pentru sirop:
1 ceasca zahar nerafinat,
1 cana cu apa,
1 / 2 cana sirop de artar,
1 lingurita de extract de vanilie,
1 lingurita de scortisoara.
Mod de preparare:
Am pus miejii impreuna cu 2 linguri de zahar brun intr-un blender si am mixat.
Ingrediente:
1 pachet foi de patiserie,
2 cani mieji de nuca amestecate mieji de floarea soarelui. Eu am folosit migdale, nuci, alune, seminte de floarea soarelui si seminte de mac,
2 linguri de zahar brun moale,
1 / 4 ceasca de margarina, topita,
Pentru sirop:
1 ceasca zahar nerafinat,
1 cana cu apa,
1 / 2 cana sirop de artar,
1 lingurita de extract de vanilie,
1 lingurita de scortisoara.
Mod de preparare:
Am pus miejii impreuna cu 2 linguri de zahar brun intr-un blender si am mixat.
Baclava 1
Am uns tava cu margarina, apoi am asezat 4-5 foi de patiserie pe fundul tavii si le-am uns cu margarina.
Baclava 2
Am presarat amestecul de mieji.
Baclava 3
Am pus peste mieji inca 4-5 foi de patiserie, pe care le-am uns cu margarina pe partea de sus. Am taiat apoi baclavaua in felii (romburi, dreptunghiuri).
Baclava 4
Am copt timp de 50 de minute la 175 grade C.
In timp ce baclavaua se cocea, am pregatit siropul. Am pus toate ingredientele intr-o cratita, am adus la fiet, am fiert timp de 2 minute.
Dupa ce baclavaua a fost gata am scos-o din cuptor si am turnat sirop peste ea.

Lasă un răspuns