Briose cu cacao


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
200 g (1 cana jumatate) faina,
200 g (3/4 cana) zahar,
2 linguri pudra de cacao,
2 linguri ciocolata topita (optional),
o lingurita si jumatate de praf de copt,
1 lingurita bicarbonat de sodiu,
1 lingurita praf de cafea instant,
un varf cutit de sare,
80 ml (1/3 cana) ulei,
125 ml (1/2 cana) lapte,
2 lingurite de esenta de vanilie.
Mod de preparare:
Intr-un castron amestecati faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, pudra de cacao, praful de cafea si sarea. Dupa ce amestecati bine dati deoparte.
Intr-un alt castron amestecati zaharul, laptele si uleiul pana cand zaharul este in totalitate topit.
Acum adaugati primul amestec peste cel de-al doilea avand grija sa nu se formeze cocoloase. Adaugati esenta de vanilie, ciocolata topita si amestecati bine pana obtineti un aluat cremos. Turnati
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius cu 10 minute inainte de a introduce tava cu briose.
Ungeti formele de briose in care puneti hartia speciala pentru briose, apoi puneti aluat in forme, aproximativ 3/4 din cupa. Coaceti pentru 15-20 de minute.

Lasă un răspuns