Briose cu cacao si glazura de cafea


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
50 gr cacao
240 ml apa fierbinte
200 gr faina
1/2 praf de copt
putina sare
110 gr unt
150 gr zahar
1 zahar vanilat
2 oua
Glazura:
zahar praf
1 plic ness
apa

Se amesteca intr-un bol cacaoa cu apa fierbinte. Se adauga untul topit si se lasa sa se raceasca. Intr-un alt bol se amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ouale in compozitia de cacao. Se mixeaza bine. Se adauga apoi amestecul cu faina si se mixeaza pana se obtine o compozitie cremoasa. Se toarna in formele de briose si se coc aproximativ 30 de minute la 180C. Mie mi-au iesit 17 briose.
Se prepara glazura si se toarna peste briose. Se decoreaza cu boabe ce cafea.

Lasă un răspuns