Briose cu ciocolata alba si fructe de padure


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Briose cu ciocolata alba si fructe de padure
Ingrediente:
2 3/4 cesti de faina,
1 lingurita praf de copt,
3/4 cana de zahar pudra,
3/4 ceasca de ciocolata alba, tocata,
1 ceasca fructe de padure congelate,
1 ou,
1 cana de lapte,
75 g unt, topit.
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Ungeti cu grasime formele de briosa.
Combinati faina, praful de copt si zaharul intr-un castron mare. Amestecati impreuna oualele, laptele si untul intr-un ulcior. Amestecati ciocolata si fructele de padure. Turnati aluatul, iar in centrul fiecarei forme de briosa turnati amestec de ciocolata alba si fructe de padure. Coaceti timp de 20 de minute, sau pana devin aurii.

Lasă un răspuns