Briose cu fructe uscate


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Briose cu fructe uscate
Ingrediente:
125 g unt topit,
40 g de zahar,
3 oua mari, usor batute,
120 g faina
100 g iaurt natural,
60 g amestec de fructe uscate 20 g+ afine + 1 lingura rom (se amesteca impreuna),
1 lingura rom,
1 lingurita de vanilie suplimentar.
Mod de preparare:
Amesteca amestecurile de fructe uscate si afine cu o lingura de rom pentru 30 de minute sau mai mult.
Intr-un castron mare, amestecati bine untul topit si zaharul, impreuna, apoi adaugati oualele batute, iaurtul natural, romul si extractul de vanilie, amestecati bine cu telul.
Cerneti si presarati putina faina peste fructele uscate, apoi le puneti peste aluatul pregatit mai sus.
Turnati amestecul in cupele de briosa, aproximativ 3 / 4 plin si presarati suplimentar fructe uscate pe partea de sus.
Coaceti la cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius pentru 20-25 de minute

Lasă un răspuns