Briose cu sirop de artar si malai garnisite cu bacon


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Briose cu sirop de artar si malai garnisite cu bacon
Pentru prajiturele:
1 1 / 4 cana faina,
1 / 2 cana malai,
2 lingurite praf de copt,
1 lingurita de sare,
1 cana de zahar alb,
2 linguri de zahar maro inchis,
2 linguri de sirop de artar,
1 / 2 cana lapte batut,
2 oua mari,
7 linguri de unt nesarat, topit si racit,
1 / 4 cana bacon, fiert si maruntit.
Pentru glazura:
8 linguri unt, la temperatura camerei,
2 1 / 2 cani de zahar pudra,
2 linguri de sirop de artar,
1 lingurita de artar aromat,
3 linguri fierte, bacon crocant, maruntit.
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 375 grade. Puneti hartie in formele speciale de briose. Amestecati impreuna faina, malai, praf de copt, sare si zaharul alb si negru. Intr-un alt castron, se bat impreuna lapte, oua, sirop si unt topit.
Se toarna peste ingrediente umede uscate, amestecand pentru a omogeniza.
Umpleti fiecare forma de briosa cu 1 / 4 ceasca aluat.
Se coace timp de 20-25 de minute.
Intre timp pregatiti glazura. Intr-un castron puneti untul, adaugand treptat zahar putra si amestecand.
Adaugati sirop de artar si aromat si amestecati bine. Adaugati lapte treptat, dupa cum este necesar pentru coerenta glazurii. Dupa ce scoateti briosele de la cuptor deasupra puneti glazura si garnisiti cu bacon.

Lasă un răspuns