Briose cu ton de masline


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
2 foi aluat
30 g unt
180 g ton in ulei de masline
2-3 linguri maioneza
1 lingura zeama de lamaie
10 masline
crenguta de marar proaspat
piper alb

Preparare:
Se taie fiecare foaie de aluat in 9 patrate egale.
Se topeste untul si se lasa sa se raceasca putin.
Se fac cubulete din foile de aluat taiate.
Ungem cu ulei fiecare foaie de briosa si o punem in forma.
Coacem cosurile 5-10 minute intr-un cuptor preincalzit la 180 grade.
Scoatem cosurile din cuptor si le lasam la racit 5-10 minute in forme.
Eliminati-le cu atentie si sa le pastrati pâna derapaj-le la temperatura camerei.
Scurgeti carnea de ulei de masline, intr-un bol, pe care o zdrobiti cu o furculita.
Adaugati maioneza, sucul de lamaie, masline tocate si piper alb dupa gust.
Se agita amestecul si se umple cosurile cu masline si marar.
Cosurile se servesc pe frunze de salata.

Lasă un răspuns