Briose cu migdale, vanilie si zmeura


Ingrediente
  • 175 g, unt nesarat topit si racit
  • o cana (100 g) migdale de sol
  • 6 albusuri de ou, usor batute
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • 1 1/2 cana (210 g) zahar pudra
  • 1/2 cana (70 g) faina
  • o cana (105 g) zmeura proaspata sau congelata
_ads

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 190° C. Pregatiti 10 forme de briose cu hartie de copt. Puneti untul, migdale macinate, albusuri de ou, vanilie, zahar pudra si faina intr-un castron mare si amestecati pana sunt bine combinate.

Puneti acest aluat in cele 10 forme de briose, putin mai mult de 1/2 in fiecare forma.

Deasupra puneti 3-4 bucati de zmeura la fiecare briosa, apasandu-le pe fiecare in aluat.

Dati la cuptor pentru aproximativ 25 minute.

Lasă un răspuns