Briose cu mure


Ingrediente
  • Ingrediente pentru aprox. 12 briose:
  • 230 g faina,
  • 1/2 lingurita sare,
  • doua lingurite praf de copt,
  • 90 g iaurt de vanilie,
  • 3 oua,
  • 240 g zahar,
  • 1 lingurita extract de vanilie,
  • 100 ml ulei,
  • 100 g mure.
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200 grade C. Cerneti faina apoi amestecati cu sare si drojdie. Separat, intr-un castron, amestecati ouale, zaharul, extract de vanilie si uleiul. Puneti acest amestec peste ingredientele cernute, si amestecati usor cu o furculita pana se omogenizeaza.
Completati formele de briose cu aproximativ 2/3 din acest aluat, apoi deasupra scufundati 2-3 mure. Coaceti pentru aproximativ 30 de minute sau pana prind o culoare aurie.

Lasă un răspuns