Briose cu zahar brun


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
3 cesti faina,
2 lingurite praf de copt,
1/2 lingurita sare,
o ceasca unt nesarat, la temperatura camerei,
2 & 1/4 cesti zahar brun,
4 oua mari la temperatura camerei,
3/4 cana lapte batut.
Ingrediente pentru glazura:
1/2 ceasca unt nesarat la temperatura camerei,
226 g crema de branza la temperatura camerei,
o ceasca de zahar brun.
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 325°. Puneti hartiitle de copt in formele de briose speciale. Amestecati impreuna faina, praf de copt si sare si dati deoparte.
Intr-un alt castron, bateti impreuna untul si zaharul brun pana obtineti o textura pufoasa.
Adaugati ouale unul cate unul si bateti bine dupa fiecare.
Adaugati amestecul de faina alternativ cu laptele batut.
Umpleti fiercare forma de briosa, aproximativ 3/4 pline cu aluat. Coaceti 25-30 minute, pana cand o scobitoare introdusa in centrul la briosa iese curata. Dupa ce scoateti din cuptor dati briosele sa se raceasca complet inainte de glazurare.
Prepararea glazurei: Bateti impreuna toate ingredientele, apoi intindeti deasupra fiecarei briose din acest aluat.

Lasă un răspuns