Budinca cu ciocolata si cafea


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente pentru 2-3 cesti budinca:
1 / 2 ceasca faina,
1 / 2 lingurita praf de copt,
1 lingurita pudra de cacao neindulcita,
1 / 4 ceasca zahar brun,
1 / 4 ceasca lapte,
1 lingura unt, topit, racit la temperatura camerei,
1 / 2 ou batut bine,
2 linguri nuci, tocat.

Pentru Topping:
1 / 4 ceasca zahar brun,
1 lingura pudra de cacao,
1 / 2 ceasca cafea neagra.

Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Ungeti doua sau 3 forme cu mini cu unt sau spray de gatit.
Cerneti impreuna faina, praful de copt si pudra de cacao. Adaugati zaharul brun, amesteca bine si pastrati deoparte.
Budinca cu ciocolata si cafea 1
Amestecati untul topit, laptele, oul si nuca intr-un alt castron.
Turnati aceste ingrediente umede peste ingredientele uscate.
Budinca cu ciocolata si cafea 2
Amestecati pana cand toate ingredientele sunt bine combinate.
Turnati aluatul in formele unse.
Budinca cu ciocolata si cafea 3
Presarati deasupra zahar brun si apoi pudra de cacao, apoi cafea neagra.
Budinca cu ciocolata si cafea 4
Dati la cuptor pentru 15-20 minute.
Deasupra puteti adauga frisca si zmeura.

Lasă un răspuns