Budinca de clatite cu brinza de vaca


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
80 g de faina,
1 ou,
1 pahar lapte,
sare,
100 g branza de vaca,
10 g unt.
Mod de preparare:
Am amestecat faina, 1/2 ou, putina sare si lapte pana s-a omogenizat. Am subtiat curestul de lapte, amestecand mereu pana la consistenta unei smantani subtiri. Am facut apoi clatite cu aceasta compozitie (am prajit pe ambele parti fara sa se rumeneasca). In alt castron am amestecat branza de vaca cu restul de ou. Am umplut apoi clatitele cu compozitia formata din branza de vaca si ou si am rumenit cu marginile indoite in interior, ca sa nu iasa umpluta. Am dat la cuptor ca si budinca de taitei si am lasat in baia de apa 10-15 minute, avand grija insa sa nu se usuce suprafata. Se servesc calde.

Lasă un răspuns