Budinca de cocos


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
25 g amidon de porumb,
100 g fulgi de cocos,
500 ml lapte,
4 linguri de zahar.
Mod de preparare:
Amestecati fulgii de cocos cu laptele si macinati cateva secunde in robot. Strecurati laptele de la fulgii de cocos. Stoarceti bine tot pana ramane uscat. Amestecati amidonul si cu cateva linguri din laptele aromat, apoi amestecati cu cel din oala si adaugati zaharul. Fierbeti la foc moderat, in timp ce amestecati cu telul. Turnati-o calda in pahare sau forme de plastic pe care le puteti rasturna pe o farfurie si decora cu fructe.
Puteti face si cateva bilute de cocos din fulgii care v-au ramas, adaugand:
20-30 g cacao,
100 g zahar pudra,
50 g unt.
Mod de preparare:
Framantati ingredientele si dati vasul la frigider. Daca amestecul este prea moale, mai adaugati cativa biscuiti macinati. Dupa ce s-a intarit, formati bilute pe care le tavaliti prin fulgi de cocos.

Lasă un răspuns