Budinca de vinete


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
3-4 vinete,
3 cepe,
5 ardei grasi,
6-8 rosii,
un pahar cu ulei,
1 lingura cu faina,
8-10 catei de usturoi,
verdeata, sare.
Mod de preparare:
Speli vinetele, le stergi si le tai in felii groase de 1 cm, pe care le presari cu sare si le pui intr-o strecuratoare, sa-si lase sucul amar. Separat, calesti ceapa, tai ardeii in rondele si inabusi totul cu putin ulei. Adaugi rosiile curatate de coaja si taiate, verdeata, sarea si usturoiul. Treci prin faina feliile de vinete, le prajesti pe ambele fete si le lasi la o parte. Intr-o tava, pui un rand de vinete, un rand din compozitia de rosii, astfel ca ultimul strat sa fie de vinete . Presari patrunjel si coci la cuptor potrivit de cald, timp de 30 de minute.

Lasă un răspuns