Briose cu zmeura si chips-uri de ciocolata alba

Intr-un bol mare, bateti crema de branza si zahar pana se omogenizeaza. Adaugati oualele si vanilie si amestecati bine. Intr-un alt castron amestecati faina si praful de copt. Adaugati ingredientele uscate la amestecul de crema de branza si amestecati bine. Adaugati chips-urile de ciocolata alba si zmeura apoi amestecati usor. Turnati amestecul in 12 forme de briosa preparate in prealabil cu hartie de copt si dati la cuptorul preincalzit pentru 191 grade C pentru 20-25 minute. Inainte de a servi dati briosele pe un raft pentru a se raci.

Briose cu migdale, vanilie si zmeura

Incalziti cuptorul la 190° C. Pregatiti 10 forme de briose cu hartie de copt. Puneti untul, migdale macinate, albusuri de ou, vanilie, zahar pudra si faina intr-un castron mare si amestecati pana sunt bine combinate. Puneti acest aluat in cele 10 forme de briose, putin mai mult de 1/2 in fiecare forma. Deasupra puneti 3-4 bucati de zmeura la fiecare briosa, apasandu-le pe fiecare in aluat. Dati la cuptor pentru aproximativ 25 minute.

Tarta cu ciocolata si lamaie

Pregatiti o tava de copt cu diametrul de cca 23 cm si cu adancime de 5 cm, cu hartie de copt. Puneti biscuitii, chips-urile de ciocolata, praful de cacao si untul intr o procesor si lasati pana se formeaza un amestec nisipos. Puneti acest amestec in tava pregatita si apasati cu o lingura pe baza la tava si pe laturile acesteia. Dati la frigider in timp ce preparati umplutura. Turnati laptele intr-un castron mare si mixati cu ajutorul unui mixer electric. Adaugati pe rand sucul de lamaie si smantana, amestecand dupa fiecare. Turnati aceasta compozitie peste baza si nivelati cu ajutorul unei spatule. Dati la frigider timp de 4 ore pentru a se inchega. Inainte de servire presarati deasupra fulgi...

Briose cu ciocolata si glazura de espresso

Preincalziti cuptorul la 177 grade C. Asezati hartia de copt in formele de briose. Intr-un castron, amestecati impreuna pudra de cacao si cafeaua pana cand nu mai sunt cocoloase. Intr-un alt castron, cerneti impreuna faina, sare si bicarbonat de sodiu. Intr-un alt castron mare, bateti zaharul si oualele pana obtineti o compozitie albicioasa si spumoasa. Adaugati pe rand smantana si ulei vegetal amestecand dupa fiecare. Adaugati amestecul de faina si amestecati pana la omogenizare. Combinati amestecul de cacao cu cel de oua si amestecati pana la omogenizare. Puneti aluat in cele 24 de briose, aproximativ 2/3 pline, si dati la copt pentru circa 15-20 minute. Dupa ce se coc le lasati sa se raceasca 5 minute, apoi le scoateti din...

Briose cu vanilie si glazura de coacaze negre

Incalziti cuptorul la 180 grade C. Puneti hartie de copt in formele de briose. Intr-un bol mediu, combinati faina, praful de copt si sarea. Intr-un alt castron, cu ajutorul unui mixer electric, mixati untul si zaharul pana obtineti o compozitie deschisa si pufoasa. Adaugati oul batut si vanilie continuand sa mixati. Incorporati faina concomitent cu lapte pana obtineti un aluat. Impartiti aluatul in cele 12 forme de briose, umplandu-le cu 2/3 din capacitatea fiecaruia. Dati briosele la cuptor si lasati pentru cca 15 minute (faceti testul cu o scobitoare). Cand sunt gata le lasati sa se raceasca in forme pentru aprox. 5 minute apoi le dati pe un raft. Topping-ul: Amestecati zaharul impreuna cu gemul, adaugand treptat suc de lamaie...

Chec cu suc de mandarine

Incalziti cuptorul la 180 grade C. Ungeti o tava cu dimensiunile de aprox. 22 x 12 cm si asezati hartie de copt in aceasta. Folosind un mixer electric, bateti bine albusurile de ou cu sarea. Adaugati doua linguri de zahar si mixati pana la omogenizare. Intr-un alt castron mai mare, mixati unt, lapte degresat, restul de zahar, galbenusurile de ou, coaja rasa si sucul de mandarine si vanilia pana obtineti o compozitie cremoasa. Cerneti faina impreuna cu praful de copt apoi incorporati la amestecul de galbenusuri. Combinati amestecul de galbenusuri cu cel de albusuri, amestecand de sus in jos. Turnati aluatul in tava pregatita in prealabil si neteziti la suprafata. Coaceti timp de 40-45 minute sau pana cand se rumeneste...