Capsuni cu crema


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Capsuni cu crema
Ingrediente:
10 – 15 capsuni proaspete si coapte,
50 g mascarpone,
75 ml frisca,
3 linguri zahar alb tos,
1 lingurita vanilie (optional),
ciocolata topita (optional).
Mod de preparare:
Spalati capsunile apoi stergeti-le cu un prosop de bucatarie. Asigurati-va ca acestea stau in pozitie verticala, cu varful in sus. Taiati in forma de x in partea de sus, asigurandu-va ca nu taiati de tot. Desfaceti usor cu varful degetelor.
Crema de capsuni o preparati astfel:
Amestecati intr-un castron branza mascarpone, frisca pana la omogenizare. Adaugati zahar alb tos si vanilie si continuati sa bateti pana se omogenizeaza.
Turnati crema intr-o punga pe care o gauriti la un colt apoi turnati in in varful fiecare capsuni unde ati facut despicatura.
Puneti la frigider pentru 30 minute inainte de servire.
Optional stropiti cu ciocolata topita.

Lasă un răspuns