Carne de miel cu orez


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente
Carne de miel – 1 kg.
Orez – 2 cesti
carne tocata – 500 g carne de miel
scortisoara – 1 lingurita
ienibahar dulce – 2 linguri
unt – 1 lingura
ceapa – 2-3 cepe
piper negru
sare

Preparare:
Se condimenteaza carnea de miel cu sare si ienibahar.

Ceapa se taiate marunt, se adauga peste carne si se pune o lingura de ulei. Se prajeste in tigaie cu trei litri de apa si se lasa sa fiarba aproximativ o ora, la foc mic.
In acest timp se pune orezul in apa calduta.

Se prajeste carnea tocata dupa ce este presarata cu condimente, scortisoara, sare si ienibahar. Se pun 4 linguri de carne tocata de miel in supa. Se scurge orezul si se adauga la carnea tocata. Dupa fierbere, se lasa sa fiarba timp de 20 de minute la foc mic.
Carnea de miel se poate decora cu alune si migdale.

Lasă un răspuns