Carne de porc cu galuste


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Ingrediente:
1 1/3 cana (200 g) faina integrala neteda (boabe intregi),
1 1/2 lingurite de cimbru proaspat, tocat,
1 lingurita boia de ardei,
piper,
450 g carne de porc tocata,
50 g unt,
2 bucati praz, feliate,
150 g ciuperci, feliate,
568 ml lapte proaspat,
2 lingurite praf de copt,
2 lingurite seminte de mac,
2 lingurite de arpagic proaspat, tocat,
1 ou, batut,
3 linguri de pesmet din cereale integrale.
Mod de preparare:
1. Am combinat 50 g faina cu cimbru si piper.
2. Am topit untul intr-o cratita mare.
3. Am adaugat carnea de porc, prazul si ciupercile si am gatit pentru 5 minute.
4. Am amestecat in orice faina de acoperire ramasa.
5. Treptat, amestec in 450 ml laptele pana cand fierbe sosul si se ingroasa.
6. Am fiert usor timp de 15 – 20 minute pana cand carnea de porc s-a fragezit.
7. Am amestecat faina ramasa, praful de copt, seminţe de mac, arpagic, oua, pesmet si restul de lapte intr-un aluat moale.
8. Am format galuste mici. Am pus pe partea de sus carne de porc, am acoperit si am gatit pentru 15 minute.

Lasă un răspuns