Cartofi cu piept de pui la cuptor


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

~500 g cartofi
50 g unt
50 g cascaval
1 ou
sare si piper
un praf de nucsoara

Cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se paseaza si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si putina nucsoara. Adaugam untul, oul si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si omogenizam.

1 piept de pui
4 catei usturoi
1 morcov
1 ou
sare si piper
marar

Pieptul de pui se toaca, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, marar, sare si piper dupa gust.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt punem un strat de cartofi, apoi compozitia de carne.
Acoperim cu felii de bacon feliat subtire si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

Se serveste cald.

Lasă un răspuns