Castron cu surprize


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 paine mare coapta pe vatra,
2 bucati de piept de pui,
6 carnati cabanos,
4 linguri de smantana,
1 ceasca vin alb,
2 lingurite Delikat Legume,
1 ceasca de ulei,
piper alb.
Mod de preparare:
Tai partea de deasupra painii, ca un fel de capac, scoti miezul din partea de jos, avand grija sa nu se rupa coaja, apoi presezi usor miezul ramas.
Tai pieptul de pui in bucatele, apoi adaugi piper si 2 lingurite de Delikat Legume, amesteci si lasi timp de 10 minute, ca sa prinda gust. Pui cubuletele de pui la prajit in ulei, iar cand sunt aproape gata, pui vinul la fiert. Adaugi smantana, amesteci si continui fierberea cateva minute, astfel incat sosul sa devina omogen.
Tai carnatii in bucatele de 3 cm si ii crestezi in forma de X la ambele capete, apoi ii pui la prajit. Asezi puiul cu sosul alb in paine si aranjezi si carnatii deasupra.

Lasă un răspuns