Chec cu legume


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
500 g rosii,
3 linguri ulei,
2 ardei grasi verzi,
3 ardei grasi rosii,
350 g costita afumata,
150 g masline verzi,
6 oua,
1 lingura amidon,
100 g faina,
1/2 legatura marar,
150 g telemea de oaie nesarata sau cascaval,
cimbru, sare.
Mod de preparare:
Oparesti rosiile, le decojesti si le tai in cubulete. Cureti si speli ardeii. Tai in fasii inguste costita si ardeii. Calesti rosiile in 2 linguri ulei incins, amestecand mereu, apoi adaugi ardeii si costita si continui sa le calesti impreuna, pana cand scade sosul. Iei vasul de pe foc si adaugi mararul fin tocat si cimbru dupa gust.
Bati ouale cu amidonul si putina sare, pana cand cresc simtitor in volum. Razi fin telemeaua. Tai maslinele in fasii. Amesteci legumele calite cu ouale, branza si faina.
Cu uleiul ramas, ungi o forma pentru chec si o tapetezi cu hartie de copt. Torni compozitia si o coci timp de 40 de minute, la foc mijlociu, in cuptorul preincalzit.

Lasă un răspuns