Chec cu pudra de roscove


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
5-6 albusuri,
4 linguri de zahar,
15 linguri cu varf cu nuca de cocos,
5 linguri cu varf cu faina,
3 linguri cu mac,
1 esenta de vanilie,
1 plic de zahar vanilat,
1/2 plic praf de copt,
un praf de sare,
3 linguri pudra de roscove.
Mod de preparare:
Mixezi albusurile cu un praf de sare, adaugand treptat zahar tos si, la final, zaharul vanilat. Incorporezi treptat faina amestecata cu praful de copt si cu nuca de cocos. Pui cateva picaturi de esenta de vanilie pentru a da aroma checului. Adaugi trei linguri de mac si amesteci usor de jos in sus cu o lingura de lemn.
Pui aproape toata compozitia obisnuita intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar in cea care ramane in vas, pui pudra de roscove. Decorezi prajitura, iar cu ajutorul unei scobitori, amestecand compozitia maro cu cea alba, creand astfel un model.
Introduci checul la cuptor pentru aproximativ 30 de minute si faci testul cu o scobitoare. Cand checul devine rumen, scoti forma din cuptor si o lasi sa se raceasca, dupa care poti felia checul.

Lasă un răspuns