Chec de post cu nuci


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
3 cani faina,
1 lingurita bicarbonat,
1 lingurita praf de copt,
2 cani zahar,
1 esenta de vanilie,
2 linguri otet,
2 cani apa,
10 linguri ulei,
un praf de sare,
coaja rasa de la o portocala sau lamaie,
100 g rahat,
150 g miez de nuca.
Mod de preparare:
Amestecati intr-un castron mai mare coaja de la portocala cu uleiul. Adaugati otetul, esenta de vanilie, un praf de sare, apa, zaharul si omegenizati cu ajutorul unui tel. Amestecati faina cu bicarbonatul si praful de copt, puneti in castron si adaugati miezul de nuca zdrobit fin. Omogenizati totul foarte bine.
Turnati compozitia in doua tavi de chec unse si tapetate. Deasupra presarati rahatul taiat cubulete foarte mici. Introduceti in cuptorul incins pentru 45 de minute, la 180 grade. Scoateti din tavi, lasati sa se raceasca complet, dupa care taiati. Puteti presara cu zahar pudra.

Lasă un răspuns