Chec vegetarian


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
120 g fulgi de ovaz,
150 g branza telemea,
400 ml lapte dulce,
2 oua,
1 pachet praf de copt,
1 lingura alune macinate,
2 morcovi,
1 lingura susan,
2 linguri patrunjel verde,
6 fire de ceapa verde,
2 linguri bulion,
1 lingura boia de ardei dulce.
Mod de preparare:
Fierbi timp de 5 minute fulgii de ovaz in lapte, apoi adaugi alunele macinate. Separat, fierbi morcovii taiati rondele, dupa care scurgi bine in apa. Bati ouale, le amesteci cu fulgii de ovaz, adaugi bulionul, morcovii fierti, 1 pachet de praf de copt, susanul, boiaua de ardei, patrunjelul tocat fin, ceapa taiata marunt si branza taiata cubulete. Amesteci cu grija, apoi torni compozitia intr-o forma de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina. Coci checul la foc potrivit aproximativ 25 de minute (pana se rumeneste).

Lasă un răspuns