Chiftele din dovlecei dulci


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • doi dovlecei mari,
  • branza de vaca nesarata,
  • un plic zahar vanilat,
  • coaja de lamaie si portocale,
  • esenta de rom,
  • sare,
  • un ou batut,
  • faina atat cat sa se lege.
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Radeti dovleceul curatat de coaja si ras prin razatoarea mare si lasati la scurs in strecuratoare. Amestecati apoi cu branza faramitata, oul, zaharul, coaja de portocale, esentele si faina. Formati chiftelele si puneti in uleiul incins sa se prajeasca.
Dupa ce se prajesc le scoateti pe servetele pentru a se scurge, si le pudrati cu zahar vanilat si zahar pudra. Daca nu va plac cele dulci puteti prepara reteta de chiftele sarate de dovlecei .Serviti calde sau reci.

Lasă un răspuns