Chiftelute de peste in sos de legume


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
2 conserve de ton,
2 cepe,
2 oua,
3-4 linguri pesmet,
busuioc, verdeata,
sare si piper (pentru chiftelute),
1 dovlecel,
2 cepe,
2 vinete,
1 ardei gras rosu,
sare, piper,
50 g unt,
250 ml vin.
Mod de preparare:
Maruntesti tonul si il amesteci cu ceapa (data prin razatoare si scursa bine), ouale, pesmetul, sarea, piperul si verdeata. Dai amestecul la rece. Maruntesti toate legumele (pot fi si congelate) si, impreuna cu ceapa, le calesti in unt putin timp. Presari faina si o amesteci foarte bine, turnand in acelasi timp si vinul, sarea, si piperul. In acest sos, asezi chiftelutele formate din amestecul dat la rece, cu mana umeda si dai tava la cuptor timp de 30 de minute. Presari verdeata.

Lasă un răspuns