Chili con Queso si sos de legume


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
2 lingurite ulei de masline,
1 ardei gras verde, curatat de seminte, tocat,
1 ceapa potrivita, tocata,
1 conserva (125 g) ardei chili verzi, tocati,
1 cana rosii, taiate cubulete,
1 1/2 lingurita cumin, macinat,
1/2 lingurita sare,
250 g branza grasa,
3 linguri coriandru, tocat,
2 lingurite sos de ardei iute rosu,
1 ardei gras rosu, curatat de seminte, taiat felii,
2 morcovi mici, curatati, taiati betisoare tije de telina, taiate betisoare.
Mod de preparare:
1. Intr-o tigaie mare de teflon se incinge uleiul la foc potrivit. Se adauga ardeiul verde si ceapa. Se calesc 5 minute, pana se moaie. Se adauga chili, rosiile, cuminul si sarea. Se calesc inca 3 minute.
2. Se adauga branza, coriandrul si sosul iute. Se reduce flacara la minim. Se lasa amestecul la foc 2-3 minute, amestecandu-l, pana cand branza se topeste si compozitia devine cremoasa. Se serveste clada, cu ardei gras rosu crud, morcovi si tulpini de telina.

Lasă un răspuns