Chowder de peste cu rosii si fenicul


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 lingura ulei de masline,
1 ceapa de marime potrivita, tocata mare,
2 catei de usturoi, tocati marunt,
1 lingurita seminte de fenicul,
2 cani de suc de scoici (imbuteliat),
1 conserva (400 g) rosii fierte,
1/2 cana vin alb sec,
200 g cartofi rosii cu coaja, taiati bucati mici,
450 g fileuri de peste (mai tare), cum ar fi cod sau eglefin, taiat in 8 bucati,
1/4 cana patrunjel tocat mare.
Mod de preparare:
1. Intr-o cratita mare se incalzeste uleiul, la foc potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul. Se rumenesc 5 minute, pana devin moi. Se adauga semintele de tenicul. Se rumeneste totul inca 30 de secunde. Se adauga sucul de scoici, rosiile, vinul si cartofii. Se fierbe incet, descoperit, timp de 15 minute, pana cand cartofii s-au inmuiat.
2. Se adauga pestele si patrunjelul. Se da supa in clocot. Se ia de pe foc si se serveste imediat.

Lasă un răspuns