Ciocanele de pui cu conopida si cartofi natur


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
8 ciocanele sau pulpe superioare de pui,
1 kg cartofi,
1 conopida,
condimente pentru carne de pasare,
50 g unt sau margarina,
50 ml ulei,
cate 1/2 legatura patrunjel si marar,
sare, piper,
1 salata verde,
1 ardei gras si 10-15 masline pentru decor.
Mod de preparare:
Speli carnea si o pui la fiert in apa cu sare. Dupa 10 minute, o scurgi, o condimentezi dupa gust si o inabusi in ulei incins si putina apa. Pastrezi carnea la cald.
Cureti cartofii, ii speli, ii tai in cuburi si ii fierbi.
Desfaci conopida in buchetele si o fierbi pentru 10 minute. Scurgi cartofii si, cat sunt fierbinti, pui deasupra felioare de unt si presari verdeata fin tocata. Procedezi la fel cu buchetelele de conopida.
Tapetezi un platou cu salata verde, peste care asezi cartofii si conopida. In mijloc pui ciocanelele, carora le invelesti capetele in folie de aluminiu.
Decorezi cu felioare de ardei gras si cu masline.
Servesti preparatul alaturi de o salata de varza sau orice alte legume crude pentru a completa necesarul tau zilnic de vitamine si minerale.

Lasă un răspuns