Ciocanele de pui cu fasole si dovleac


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Ingrediente:
o ceapa rosie,
4 ciocanele de pui,
1 lingurita oregano,
1 lingurita patrunjel,
2 catei usturoi,
½ lingurita otet de mere,
1 dovlecel,
1 conserva rosii cuburi, decojite,
1 conserva fasole rosie.
Mod de preparare:
Am incins putin ulei de masline intr-un vas, care mai apoi l-am introdus in cuptor, am adaugat ceapa tocata si o calim pana se inmoaie. Indepartam ceapa si prajim ciocanelele de pui, pe care le-am condimentat cu sare si piper, iar pe parcurs ulei cand a fost cazul. Am amestecat conserva de rosii cu oregano, patrunjel, usturoi pisat, otet, sare si piper. Am adaugat in aceasta mixtura dovleceii cubulete si ceapa prajita si am turnat turnam totul peste ciocanelele ptajite.
Am acoperit vasul cu un capac si am introdus la cuptor pentru cca 30 minute, dupa aceea am indepartat capacul, am presarat deasupra boabele de fasole si am mai lasat la cuptor 10 minute.

Lasă un răspuns