Ciocolata cu afine si covrigei


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ciocolata cu afine si covrigei
Ingrediente:
340 grame de ciocolata amaruie, tocata,
1 / 4 ceasca nuca de cocos, fulgi,
3 / 4 ceasca covrigei, tocati mai mare,
1 / 4 ceasca afine uscate.
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 176.6 grade C. Asterneti hartie de copt in tava.
Presarati nuca de cocos pe hartia de copt intr-un strat uniform.
Topiti ciocolata in cuptorul cu microunde mestecand din cand in cand pana ciocolata se topeste complet.
Adaugati covrigei la ciocolata topita si amestecati pentru a omogeniza, apoi turnati in tava cu hartie de copt, si raspanditi nuca de cocos intr-un strat uniform.
Imediat presati si afinele uscate.
Dati la frigider pentru a se inchega aproximativ 1 ora.

Lasă un răspuns