Ciorba ardeleneasca de pui


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
1 ora si 10 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
500 g carne pui
2-3 morcovi
2 radacini patrunjel
1 cartof mare
1 telina mica
2 ceapa
2 rosii
2 galbenusuri
200 ml smantana
patrunjel verde
1 cana zer
sare
piper

Mod de preparare:
Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare iar celelalte legume se spala , se curata si se taie marunt mai putin ceapa care dupa ce s-a curatat se lasa intreaga.
Carnea spalata se pune la fiert in apa cu sare si in momentul cand fierbe se spumuieste.
Se adauga zarzavatul si celelalte legume, se completeaza cu apa daca mai este nevoie si se asezoneaza, lasand apoi sa fiarba bine toate.
Cand sunt toate fierte se stinge focul sub ciorba.
Galbenusurile se amesteca bine cu smantana si se adauga apoi un polonic cu ciorba fierbinte. Amestecam si rasturnam compozitia peste ciorba.
Acrim ciorba cu zer sau cu ce va place mai mult, dar zerul ii da un gust mai bun.
Servim ciorba cu ardei iute.

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns