Ciorba ardeleneasca de vacuta


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente pentru 5-6 portii:
450 g carne sau rasol de vita,
60 g ceapa,
100 g morcov,
100 g telina si albitura,
50 ml ulei,
50 g ardei gras,
100 g varza alba,
100 g rosii in bulion sau rosii proaspete,
1 ou,
100 g smantana,
1 lingura faina,
1 lingurita de KNORR DELIKAT,
sare si sare de lamaie dupa gust,
1 legatura mica de patrunjel.
Mod de preparare:
15 minute
Am spalat carneaa, am taiat-o in doua-trei bucati mai mici si am pus la fiert in apa rece. Am fiert pana ce carnea a fost aproape fiarta si am luat spuma din cand in cand. Ceapa am taiat-o marunt, iar morcovul, telina si albitura le-am taiat putin mai mare.
Am calitin putin ulei cu apa sau supa de carne si am adaugat la ciorba impreuna cu o lingurita de KNORR DELIKAT. Dupa 5-6 minute am adaugat varza taiata careuri si ardeiul gras taiat marunt. Am scos carnea, am taiat-o cubulete si am pus-o la loc in ciorba. Dupa ce toate ingredientele s-au patruns, am adaugat rosiile decojite si taiate cubulete. Am batut oul, l-am amestecat cu smantana si faina, am diluat cu putina zeama fierbinte de la ciorba si am adaugat la ciorba in fir subtire. Am amesteca si am mai lasat cateva minute la foc potrivit. Am potrivit cu sare si sare de lamaie, iar inainte de servire am adaugat patrunjelul spalat si tocat marunt.

Lasă un răspuns