Ciorba cu carne de miel


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ciorba carne miel
Ingrediente:
300 g carne de miel,
sare dupa gust,
50 g unt,
1 legatura de ceapa rosie proaspata,
1/2 linguri de faina,
1/2 buchet de marar,
1/2 buchet de patrunjel,
piper negru dupa gust,
2 oua,
iaurt,
Mod de preparare:
Puneti apa impreuna cu carnea taiata in bucati la fiert. Presarati sare si fierbeti in continuare pana carnea este fiarta. Amestecati 2/3 din unt cu ceapa tocata fin si faina si turnati peste supa. Adaugati mararul si patrunjelul fin tocate. Dupa cateva minute luati de pe foc. Puneti restul de unt, gustati de sare si piper si mai puneti daca este nevoi.
Supa cu carne de miel se serveste cu iaurt si cubulete de oua fierte.

Lasă un răspuns