Ciorba de dovlecei cu oua intregi


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
2 cepe,
2-3 dovlecei,
5-6 rosii,
500 ml + 1 l suc de rosii,
50 ml ulei,
10 oua,
1 legatura de leustean,
1 legatura de marar,
1 lingura de faina,
sare,
Delikat Bors Magic dupa gust.
Mod de preparare:
Intr-o oala, fierbi 2-3 litri de apa in care pui si ceapa curatata, spalata si tocata marunt, dovleceii taiati in cubulete si uleiul. Lasi sa fiarba putin, apoi adaugi rosiile taiate marunt si sare dupa gust. Dupa ce au fiert, adaugi Delikat Bors Magic dupa gust si sucul de rosii si mai lasi sa dea intr-un clocot la foc potrivit. Dupa aceea, spargi 8 oua si le pui direct in ciorba. Nu amesteci pentru ca ouale sa fie intregi. Bati si ouale ramase cu faina si torni amestecul in oala. Stingi focul si presari verdeata tocata foarte fin. Servesti ciorba calda sau rece, avand grija sa pui in fiecare farfurie cate un ou fiert.

Lasă un răspuns