Ciorba de dovlecei


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
5 dovlecei tineri,
3 cepe mijlocii,
2 legaturi de ceapa verde,
4 rosii mari,
2 ardei grasi,
marar verde.
Mod de preparare:
Cureti dovleceii de coaja, ii speli bine, apoi ii tai cubulete si ii pui la fiert in 2,5 L de apa cu sare, timp de 15 minute. Cureti o ceapa, o speli, dupa care o tai marunt si o adaugi in apa cand aceasta incepe sa fiarba. Decojesti rosiile si le tai cubulete, cureti ardeii de seminte si ii tai patratele, iar ceapa verde o tai inele. Dupa circa 15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba, adaugi in supa ingredientele de mai sus. Dupa ce a fiert totul, iei vasul de pe foc, adaugi sare si piper dupa gust si poti adauga si marar verde tocat.

Lasă un răspuns