Ciorba de miel cu macris


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
o,500 g carne miel,
2-3 morcovi,
1 patrunjel radacina,
1 ceapa,tarhon,
leustean verde,
300 g frunze macris,
1 galbenus ,
smintina,
sare si piper

Mod de preparare:
Aveti nevoie de niste carnita de miel (de la git, capetele osoase ale pulpelor, codita, capul)pe care o tineti 15 minute in apa rece.
Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjei , iar o ceapa o radeti. Se calesc in putin ulei si apoi se adauga carnea si apa in care a stat si se adauga sare.Spuma care se face se ia cu spumiera. Se adauga o crenguta de tarhon sau tarhon uscat.Cind sunt aproape fierte toate , se adauga300g frunze de macris si se fierbe in continuare .
Ciorba se drege cu galbenus de ou si smintina si se mai acreste daca este cazul.
Cui ii place leusteanul, poate adauga si o frunzulita de leustean.

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns