Ciorba de post cu cartofi


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
500 g cartofi,
2 morcovi potriviti,
2 cepe mijlocii,
2 ardei grasi,
2 radacini de patrunjel,
3 linguri ulei,
o lingura vegeta,
500 ml bors,
150 ml suc de rosii,
4 l apa,
sare,
verdeata (leustean si patrunjel).
Mod de preparare:
Am pus apa la fiert, aproximativ 4 litri. Intre timp, am curatat morcovul, ceapa, ardeiul si radacinile de patrunjel, pe care le-am spalat si le-am taiat cubulete mici. Cand apa a inceput sa clocoteasca am pus si legumele. Am curatat cartofii si i-am taiat cubulete mai mari. Dupa ce legumele s-au fiert pe jumatate am pus cartofii impreuna cu vegeta. Cand ciorba a fost aproape de final final am adaugat sucul de rosii impreuna cu borsul si am mai lasat 5 minute sa fiarba. Dupa ce am oprit focul, am pus verdeata tocata fin si putin ulei.

Lasă un răspuns