Ciorba de zarzavat


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 morcovi, 2 patrunjei, 1/2 gulie, un pumn fasole verde, 1 pumn, mazare verde, putina conopida si varza, 1 ceapa verde ,3 cartofiori noi, 1 galbenus, smintina, Bors Knorr, marar verde tocat.

Mod de preparare:
Se curata legumele iar radacinoasele se taie rondele.Pentru culoare, morcovii impreuna cu ceapa taiata marunt se calesc in putin ulei.
Se adauga si celelalte legume si se adauga apa, sare, piper, putin Knorr.
Cind sunt toate legumele fierte, galbenusul se amesteca cu 1 lingura Bors Knorr si 1 lingura smintina. Se stinge focul sub ciorba si peste compozitia cu galbenusul, punem 1 polonic ciorba fierbinte. Omogenizam bine amestecul, dupa care il rasturnam peste ciorba.
Deasupra se pune marar verde tocat sar patrunjel.

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns