Ciorba fina de peste


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
600 g file de crap,
3 linguri suc de lamaie,
sare, piper,
200 g morcovi, 200 g telina,
1 ceapa mijlocie,
30 g unt sau margarina,
2 linguri de pasta de rosii,
20 g faina, 2 linguri gris,
1 l supa instant de legume,
patrunjel verde tocat.
Mod de preparare:
Speli fileul de peste si il tai in bucatele marunte. Il stropesti cu suc de lamaie. Condimentezi cu sare si cu piper. Speli si cureti morcovii si telina. Tai morcovii in felii, iar telina in fasii subtiri. Cureti ceapa si o tai foarte fin. Calesti legumele in grasimea incinsa, aproximativ 5 minute. Adaugi pasta de rosii si faina si le calesti, amestecand continuu. Stingi totul cu supa instant si le lasi sa fiarba. Condimentezi cu sare si cu piper, sa aiba un gust picant. Adaugi grisul si amesteci. Adaugi pestele si lasi sa se patrunda la foc mic, aproximativ 5 minute. Gusti si, daca mai trebuie, mai adaugi sare si piper. Ornezi cu patrunjel verde tocat marunt.

Lasă un răspuns